bilde

Vanskelig å være sunn i julestria + handleliste

Smiley face

Jeg har funnet det vanskelig å opprettholde ett godt kosthold nå i julen, og jeg har ikke lyst til å være den som slenger seg på nyttårsforsettelsene i to uker for så å gi opp igjen. Må tilbake på trening nå når jeg kommer hjem.

Har feira jul sammen med svigerfamilien og kjæresten min, og har storkost meg med god julemat. Gode kaker, kaffe, brus, sjokolade, kjeks.. Det er ingen ende. Det er digg, farlig digg! ♡o。.(✿ฺ。 ✿ฺ)
Nå er siste familiedag og julematkos over. Vi har vel litt rester i kjøleskapet, men nå kan jeg endelig puste ut. Jeg har noen fridager til før jeg og kjæresten reiser tilbake til Hamar, og før jeg må på jobb igjen.

Nå som jeg har fått litt ekstra ca$h i julegaver, har jeg gått berserk på roseroseshop og ebay. Sparer litt på å handle produktene mine fra roseroseshop i forhold til eBay, men fant litt jeg hadde lyst på der og. Slenger med noen bilder (  ・ิω・ิ)

Fra roseroseshop, havnet dette til en verdi av 416 NOK / 47 dollar(i dag).


Åååå jeg gleder meg sånn! Gleder meg veldig til å få testet ut snail recovery gel cream. Den har jeg kjøpt to stykker av(som var billigere enn én på eBay). Bestemoren min skal få den ene, ettersom jeg har lest hvor godt den virker på arr og skader. Forhåpentligvis får hun litt nytte av den!

Handler du mye på nettet? D:

 

imageimageimage

Ohayou. Marthe-22-Hamar ♥♫
For tiden student ved Høgskolen i Hedmark.

Muligens fremtidig musikklærer, men hvem vet?

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre ennå, men så lenge en trives og har det bra er nok det det viktigste så langt.

Veldig glad i koreansk kosmetikk og pop-musikk, og veldig glad i Hamar.


hits