bilde

God morgen, rutine! Star Wars O_O

Sa jeg skulle fortelle litt om de nye produktene mine som jeg fikk i posten, så da kan jeg like gjerne fortelle dere litt om rutinen min i dag. Da mener jeg selvfølgelig hva jeg gjør på morgenen når jeg skal stelle ansiktet mitt. Noe av det som ikke ble tatt bilde av, var meg selv - for jeg vet at dere er såppas oppegående mennesker at dere forstår hva jeg mener med skum og gni i ansiktet. Jeg har bare ikke lyst til å legge ut ett bilde mens jeg ser ut som ett skumtroll. Haha! 

Men tilbake til virkeligheten; kort sagt så har jeg benyttet meg av fire produkter i dag. Etter å ha sovet med en nattmaske [TonyMoly Banana sleeping mask] så føler jeg ikke behov for å bruke noe annet i dag. Jeg skal jo på kino for å se STAR WARS kl 17:15 sammen med samboern min. Det blir nok helt fantastisk og kommer til å toppe alle forventninger, så jeg gleder meg så sykt! Så sykt at jeg skulle ønske jeg kunne ha kledd meg ut som Leia eller noe, men jeg står over i dag.

Første steg: Black sugar perfect cleansing oil fra Skinfood.
Tok to trykk fra pumpa på flaska, og gnugget det ut i ansiktet sammen med litt vann. Seriøst, den følelsen av å smøre ut denne oljen i ansiktet bikker også alle forventninger. Jeg skulle ønske jeg ikke måtte skylle den bort, men det måtte jeg jo. Ansiktet er så mykt og godt etterpå, og det gjør hele rensen fantastisk! Jeg bruker egentlig ikke olje på morgenen, kun på kveld for å fjerne rester av solkrem. I dag valgte jeg å bruke den litt fordi jeg ville skrive om den, men også fordi jeg hadde litt rester av en nattmaske jeg sov med i ansiktet og tenkte at denne ville definitivt fjerne den bedre enn skumrensen. 
Den svir ikke om du får den på øynene, så jeg drar denne over øyelokk også for å fjerne nask og sminkerester(da oftest på kvelden, jeg bruker bare eyeliner en gang i blant).Synes at alt i alt, denne fortjener høyeste score 10/10 - for både lukt, påførlighet og resultat.

Andre steg: Egg white pore foam fra Skinfood.
Denne skumrensen altså! Jeg aner ikke hvor lenge jeg har hatt denne nå, men jeg bruker så lite hver gang at denne kommer nok til å bli værende her lenge! Som dere ser på bildet, er dette egentlig mer enn det jeg behøver for å få renset hele ansiktet, men jeg tar litt ekstra for å bruke nedover halsen. Denne funker knall til å fjerne oljerestene, så jeg er relativt fornøyd. Eneste nedturen er at huden blir liiiitt tørr(ihvertfall min) etter å ha brukt den, men jeg er fornøyd med at den klarer å fjerne oljerestene. [Det at huden er tørr, blir borte etter bruk av toner og krem for min del, helt fantastisk!] -> Mitt problem med huden er at jeg blir fort tørr. Spesielt på kinnene og i pannen. Denne har derimot ikke forverret det, så ikke misforstå meg. Skumrensen er kjempegod. Jeg har flere skumrens som jeg bytter på å bruke, og alle sammen gir meg ett lignende resultat - jeg synes bare at denne fjerner oljen bedre. Den lukter ikke noe spesielt, hvilket er kjempefint. Jeg er ikke så glad i sterk lukt eller parfyme i produktene mine.

Score: 7/10 for at den gjør meg tørr. Scorer høyt på grunn av god rens, minimalt med lukt og sparsom i bruk.

Tredje steg: Toner - Woder pore freshner fra Etude house.
Tredje steg i rutinen, etter rens, blir da en toner fra etude house. Denne har jeg brukt siden jeg begynte med KK, og den holder seg ennå. For å si det kort, så dreper denne kvisene mine. Virkelig. Den inneholder en del alkohol, så om en ikke fører på fuktighetskrem etter å ha brukt toneren, vil en merke det godt på huden. Du blir tørr, eller vil kjenne en "strammende" følelse. Den skal på en måte tette porene, og forhindre blackheads/whiteheads. Jeg har ikke så mye av det, men får kviser en gang i blant hvor denne er optimal 2-3 dager i forveien til å bekjempe dem. Veldig glad i denne toneren, og den lukter som mint. Men det er en svak lukt, og den forsvinner ganske fort. 

Men, som sagt. Jeg sliter ikke noe spesielt med blackheads eller noe i den duren, og denne toneren har fått en del skryt. Jeg kan ikke si at den lever opp til det jeg trodde den skulle, men synes den fungerer fett til å bekjempe kvisene mine. Bruker den på grunn av den gode følelsen jeg får i ansiktet mitt, nesten som om jeg kan kalle det en positiv respons. Derimot, du kan lese en annen review her, som går litt dypere inn i ingredienser og det. Jeg vil gi den en 6/10 - lukten forsvinner, men fjerner kviser. Ellers har jeg ikke merket så mye forskjell. Bruker den på grunn av hvordan huden min føler seg.

Fjerde og siste steg for i dag: Premium lettuce & cucumber watery cream fra Skinfood.
Denne kremen er himmelen for meg. Brukte en annen krem før, men når jeg fikk prøve denne hos ei venninne av meg, fant jeg min likesinnede. Min tørre hud har aldri vært mykere - jeg elsker denne kremen! Kremen jeg brukte før kan ikke måle seg, og jeg er så glad for at jeg bestilte denne. Kun brukt denne sammenhengende siden jeg fikk den, men jeg må vel få lov til å erkjenne resultatet allerede - det er fantastisk og jeg har ikke så mye å si om den. Bruker heller ikke så alt for mye av den hver gang jeg påfører kremen, så det er utrolig digg! Må nok bestille noen flere, hehe :D 

Er ikke så mye lukt, hvilket er fint! Veldig god og kjølende effekt etter påføring, samtidig som en forstår hvorfor den heter "watery cream". 10/10 for så amazing good work!

 

Anbefaler alle som er interessert - uansett hudtype - om å sjekke ut koreansk kosmetikk gruppa på facebook. De er veldig hjelpsomme, og det finnes mange filer som hjelper deg på vei inn i KK-verdenen. Desverre mange fristelser som blir postet også, men har klart å holde meg unna - for nå. 

Nå må jeg gjøre meg klar til å gå ut og spise før star wars! <3

Ohayou. Marthe-22-Hamar ♥♫
For tiden student ved Høgskolen i Hedmark.

Muligens fremtidig musikklærer, men hvem vet?

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre ennå, men så lenge en trives og har det bra er nok det det viktigste så langt.

Veldig glad i koreansk kosmetikk og pop-musikk, og veldig glad i Hamar.


hits